Når Møllergruppen skulle feire at de hadde oppnådd sine mål, inviterte de rett og slett alle 4.000 ansatte til kakefest - og Cake it easy gjorde jobben for dem.


Møllergruppen er Nordens største bilkonsern og har over 4.000 ansatte fordelt på fem land. Cake it easy hjalp dem med å sende ut kaker til alle sine bilforhandlere, som resulterte i at alle ansatte, fordelt på over 130 lokasjoner, kunne feire “sammen”. 

Deres utfordring var at lokale forhandlere og verksteder har stor geografisk spredning, noe som gjør det vanskelig å samle alle ansatte når Møllergruppen har noe de ønsker å feire. Når positive meldinger skal kommuniseres ut i organisasjonen så er det vanskelig å nå ut til alle ansatte i organisasjonen.

Møllergruppen har derfor tidligere valgt å bruke kaker til å dele med de ansatte for å feire store og små bragder.

Alle har positive assosiasjoner til kake! Kaker er derfor en enkel og koselig måte å samle de ansatte til en feiring og dermed kunne takke dem for deres innsats.
— Rune Simensen, IT-direktør i Møllergruppen.
 
Munkerud-Kakespisere-600w.jpg

Tidligere har Møllergruppen bedt de lokale bilforhandlerne om å kjøpe inn kake selv, og sende regningen til importøren, da det ville kreve alt for mye tid og planlegging å bestille kakene selv. De opplevde derimot at dette ikke var den beste løsningen: 

- Å be forhandlerne bestille kake selv var utfordring, da flere enten ikke kjøpte kake, glemte å formidle hvem kaken var fra eller ikke kommuniserte hvorfor de feiret med kake. I tillegg blir det litt som om  et familiemedlem ber deg kjøpe din egen bursdagsgave. Det føles ikke like spesielt eller hyggelig, sier Rune.

Derfor ble de veldig glade da de oppdaget en måte de kunne sende kaker til alle forhandlere med kun en telefonsamtale.

- Vi oppdaget Cake it easy som hadde samlet hundrevis av bakerier på samme plattform. Vi bestemte oss dermed for å teste med en større kakebestilling i forbindelse med feiringen av måloppnåelse i 2015. Vi ville da feire med kake på 128 steder i Norge og  Sverige - på samme dag.

- Vi opplevde det som ekstremt enkelt å bestille fra Cake it easy. Det ble levert kaker til alle stedene og kakene hadde likt utseende og samme budskap, noe som gjorde det mer kraftfullt. Gjennom bilde og tekst på selve kakene føler importøren at de fikk klart kommunisert sin takk til alle ansatte.

Han fortsetter:

- De ansatte ble veldige glade for å bli overrasket med kake på jobb, og følte de ble lagt merke til av toppledelsen.

Det er sjeldent at noe som er så enkelt og lite krevende for vår del - gir så gode resultater blant de ansatte.

Flere bestillinger

Den gode erfaringen med den første kakebestillingen førte til at Møllergruppen har brukt Cake it easy flere ganger. Samme år skulle de feire sitt 80-årsjubileum. Da loddet de samtidig ut en VW Up! og ønsket at utseendet på kakene skulle tilpasses dette - noe Cake it easy selvfølgelig kunne levere.

 

Har du også lyst å feire med kake?

 

Ta også en titt på

Hva er Cake it easy?

Aldri glem en bursdag på kontoret