Bestill kake med bilde eller logo fra din lokale baker. Gjør kaken personlig og unik ved å legge på bilde eller logo på kaken. Å lage fotokake har aldri vært enklere!

Bildet vil bli skrevet på marsipanen i spiselig blekk, og gjøre kaken unik. Det er hovedsaklig marsipankaker som har mulighet for bilde på kake, men det kan også legges et lite marsipanlokk noen andre kaketyper for å få bilde på.

Slik gjør du:

1. Søk etter ditt sted i søkefeltet
Skriv inn stedet du ønsker å hente kaken eller få den levert. Vi dekker de aller fleste byene i Norge. 

2. Velg kaketypen du ønsker
Velg en kaketype som det er mulig å ha bilde på. Kakene du kan bilde på har et smilefjes i nedre høyre hjørne av kakebildet.

3. Klikk på "last opp bilde"
Om kaken du har valgt har mulighet for å ha bilde på, vil valget "Legg på bilde" komme opp etter du har valgt størrelse og fyll. Der er også prisen spesifisert. 

4. Klikk på "velg bilde"
Etter du har valgt "last opp bilde" så kommer et vindu med en knapp som heter "Velg bilde". Klikk på denne for å hente bildet fra din datamasking eller smarttelefon. 

5. Beskjær bildet
Når du har valgt ditt bilde så vil bildet lastes opp i vinduet. Da kan du beskjære bildet. Om du ønsket å bruke hele bildet så klikker du på lenken "klikk her for å bruke hele bildet" som står over bildet. Om du ønsker å beskjære bildet så kan du dra hjørnene og endene på beskjæringsområdet på bildet til du er fornøyd. Du kan også bruke fingrene eller musen til å markere hele området du ønsker istedenfor å dra i boksen. 

6. Godkjenn bildet
Etter du er fornøyd med din beskjæring, velger du knappen "Bekreft beskjæring" og så vips så er du ferdig! 

7. Endre bildet?
Om du ønsker å endre beskjæringen eller bytte bildet kan du klikke på selve bildet så vil du kunne endre eller bytte det.