Cake it easy er en nettportal som samler de beste kakebakerne på samme sted og skaper den beste kakeopplevelsen fra idé til levering.

Cake it easy er blitt Nordens største nettportal for kaker. Vi er et samfunn av de som elsker kake og samarbeider med over 300 lokale bakerier i Norge og Sverige. Vi bruker den siste teknologien for å skape den beste kundeopplevelsen for kakeelskere. Hvorfor gjøre kakebestilling vanskelig, når du kan gjør det enkelt og morsomt?

 

Startet av bakersønner

Selskapet ble startet av Marius og Haakon, to sjette generasjon bakersønner fra Kristiansund og Oslo, som vokste opp i bakerier på hver sin side av landet. De ville i utgangspunktet hjelpe sine familier med å selge kaker på en enklere måte, men løsningen ble så god at de ville også dele den med andre bakerier som hadde de samme utfordringene. Målet ble til slutt å forene gamle bakertradisjoner og moderne teknologi for å bevare lokale bakerier og lokal håndverk.

I dag er vi vokst til et team på syv glade kakeelskere og holder til på Tøyen i Oslo.

Steffen, Hanna, Katharina og vår gründer Marius

Steffen, Hanna, Katharina og vår gründer Marius


Fun fact

Visste du at Cake it easy var en av de første appene i verden som hadde integrert betalingsløsning? Det skulle man ikke tro om noen bakere i Norge.
 

Vil du vite mer?