Vanlige spørsmål


Jeg finner ikke mitt sted i søkefeltet
Finner du ikke ditt sted når du søker? Er du sikker på at du søker på riktig stedsnavn? Da har vi sannsynligvis ikke et samarbeidsbakeri på ditt sted ennå.

Vi har imidlertid et stort nettverk av leverandører som ikke er gjort tilgjengelig på nettbutikken ennå. Ta kontakt med oss og se om vi kan leverer likevel.


Er det billigere å bestille direkte fra bakeriet?
Nei, prisene du får presentert hos oss er helt lik prisene hos bakeriene. Det medfører heller ingen ekstra kostnader ved bestilling på Cake it easy. Bakeriene tilbyr det samme på Cake it easy som i eget bakeri, uten at du trenger å betale noe ekstra. Samme pris – bare enklere!


Lager dere spesialkaker etter skreddersøm?
Om du ikke finner kaken i vår katalog – så tar vi dessverre ikke imot bestillinger på små spesialkaker til barnebursdager og lignende, men vi kan ta imot bestillinger på spesialkaker til mer enn 40 personer. Om dette er tilfelle kan du ta kontakt med oss direkte.

Om du ønsker en spesiell kake til mindre anledninger kan du alikevel bestille det hos oss. Vi anbefaler å legge et bilde på kaken, tilpasse fargen og legge til anledningspynt.

Om du likevel ønsker en enda mer spesiell kake, kan du sende en forespørsel til ditt lokale bakeri. Klikk her for å sende forespørsel til bakeri.


Hvordan sender jeg bildet jeg vil ha på kaken?
Om det er mulig å ha bilde på kaken du har valgt så vil dette komme som et valg på bestillingssiden. Der kan du laste opp bildet og beskjære det  slik du ønsker. 

OBS! Det er ikke alle kaker som kan ha bilde på. Se etter ikonet med smilefjeset på kake oversikten for å se hvilke kaken som kan ha bilde på.


Selger dere kun bilde - uten kaken?
Nei, vi selger dessverre ikke kun marsipanlokk eller sukkerpapir med bilde på Cake it easy. Om du ønsker dette kan du ta kontakt direkte med en av våre konditorier, så kan de kanskje hjelpe deg.


Kan jeg bestille flere kaker til ulike lokasjoner samtidig?
Ja! Vi leverer ofte for bedrifter til deres avdelinger, ansatte eller kunder over hele landet. Dere bestemmer selv hvordan kakene skal se ut og hvor de skal leveres. Vi tar oss av resten – like enkelt om det er femten kaker eller hundrevis av kaker. Kakene blir produsert og levert av lokale bakerier.

Trykk her og følg stegene, eller kontakt oss direkte slik at vi kan hjelpe deg med din bestilling.


Hvordan bestiller jeg?
1 – Finn sted
På forsiden eller ovenfor her finner du et søkefelt. Der kan du søke på stedet du ønsker kaken hentet⁄levert eller bakeriet du ønsker å bestille fra.

2 – Velg kake
Velg kaken som du ønsker å bestille.

3 – Tilpass kaken
Følg bestillingsskjemaet steg for steg.

4 – Velg henting⁄levering
Velg om du ønsker å hente kaken eller få den levert.

5 – Sikker betaling
Det skal være trygt og godt å kjøpe kaker på Cake it easy. Du kan velge å betale med betalingskort eller med faktura. Sikkerheten ved alle betalinger håndteres av PayEx og Klarna.

6 – Kvittering
Du vil motta en kvittering på din bestilling på din e–post. Bon Appétit!


Hvordan betaler jeg for min bestilling?
Vi tilbyr flere ulike betalingsmuligheter fra som lar våre kunder selv velge hvordan de ønsker å betale.

 • Som privatperson kan du betale med betalingskort, faktura og delbetaling. Om du velger faktura kan du også få betalingsutsettelse på betalingen.

 • Som bedrift kan du betale med betalingskort eller faktura. Vi sender faktura digitalt, via EHF eller PDF som vedlegg. Vi sender faktura til deg når bestillingen er levert.


Kan jeg endre / kansellere bestillingen min?
Ja, det kan du såfremt det er innen frist. Se mer informasjon her.


Jeg har ikke fått kvittering. Hva gjør jeg?
Ved bestilling vil du automatisk motta en ordrebekreftelse på e–posten du har oppgitt i bestillingen. Ordrebekreftelsen fungerer som din kvittering. Du kan også finne en oversikt over dine bestillingen på kontoen din på Cake it easy.

Har du ikke laget konto enda? Klikk her og registrer deg som ny bruker. Da finner du alle tidligere ordrer som er knyttet til mailen du registrerer deg med. Spør oss gjerne om du lurer på noe!


Kan jeg bestille glutenfri eller laktosefrie kaker på Cake it easy?
Ja! Cake it easy har laget en oversikt over hvilke kaker som kan lages gluten- eller laktosefrie hos våre lokale bakerier. Ikke alle lokale bakerier har like godt utvalg ennå, men vi jobber kontinuerlig med å utvide dette kakesortimentet hos alle våre leverandører.

 1. Søk etter ditt sted i søkefeltet
  Skriv inn stedet⁄byen du ønsker å hente kaken eller få den levert. Vi dekker de fleste byene i Norge.

 2. Se merkelappene på kakene
  På oversikten over kakene ser du en merkelapp på de kakene som er fri for allergener, eller kan lages uten allergener.

 3. Du kan også filtrere kakene i oversikten
  Øverst i høyre hjørne av kakeoversikten finner du et filter for allergener. Der kan du finne valg for glutenfri, laktosefri og uten egg.

OBS! Det kan forekomme melstøv i luften i produksjonslokalet så det kan ikke garanteres at kakene som er merket glutenfrie er 100% fri for gluten.