Betaling


VISA / Mastercard

Det er både trygt og enkelt å betale med betalingskort hos Cake it easy.

For å gjøre prosessen så enkel og sikker som mulig blir varene betalt via sikker og PCI–sertifisert betalingsløsning fra Bambora. Det er ingen hos Cake it easy som ser ditt kortnummer. Kortinformasjonen krypteres av betalingsløsningen og lagres kun hos betalingsformidler.

Eventuell kreditering av hele eller deler av en bestilling betalt med Visa⁄Mastercard vil foretas tilbake til samme kortnummer du brukte ved bestilling. Enkelt og greit.

Ta kontakt med oss eller Bambora for mer informasjon om vår løsning for å betale med betalingskort.


Faktura/kreditt

Klarna gjør det mulig å handle trygt og enkelt fra internett, og handler du via Klarna vet du at Cake it easy er verifisert og at vi er til å stole på. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, du bruker mindre tid i kassen, og du trenger ikke å betale varene før de er mottatt. På denne måten betaler du aldri for noe du ikke har bestilt.

Klarna gir betalingsutsettelse på opp til 33 dager fra kjøpsdato. Ønsker du å delbetale kjøpet ditt er dette selvfølgelig også mulig ved å bruke Klarna. Dette betalingsalternativet er for deg som vil betale i ditt eget tempo, og dersom du har handlet i flere ulike butikker med Klarna kan du samle alle kjøp på én faktura og delbetale hver måned. Du slipper skjemaer og innlogging, og bruker personnummeret ditt når du handler. Ønsker du å betale hele beløpet med en gang avsluttes kontoen din hos Klarna automatisk.

Ta kontakt med oss eller Klarna for mer informasjon om vår løsning for å betale med faktura eller delbetaling.

 

Få du feilmelding ved betaling?

Det kan være flere grunner til feilmelding ved kjøp:

Feilmelding ved kortkjøp: Hvis du ikke har oppdatert java på datamaskinen din, kan det være årsaken til at du ikke får tastet inn koden på betalingsbrikken din. Hvis du mangler kodebrikke fra banken, kan ikke salget utføres med kort. Du må være over 18 for å handle hos oss med kort. I noen banker må du godkjenne kortet ditt for nettkjøp. Har du sjekket at kortet ditt kan brukes ved nettkjøp?

Feilmelding ved kjøp med Klarna:  På grunn av høy sikkerhet og at ingen skal kunne handle i ditt navn, må navn og adresse være helt korrekt med det som står i folkeregisteret på deg. Klarna sjekker at det du skriver inn når du handler matcher folkeregistrert adresse. Kommer det fortsatt feilmelding, kan du kontakte Klarna og finne ut hva som kan være grunnen til at salget ikke blir gjennomført. Du må være kredittverdig for å handle på kreditt med Klarna konto eller faktura. Klarna utfører en kredittsjekk på deg når du taster inn fødselsnummeret ditt ved kjøp.

Ta kontakt med oss om du får feilmelding som du ikke finner ut av, så hjelper vi deg videre slik at du får gjennomført kjøpet.